lauantai 31. lokakuuta 2015

Uusi talli

Tänään iltapäivällä oli vuorossa toivottavasti viimeinen muutto pitkiin aikoihin. Tallille päästyäni Tiiu oli pakannut jo oikeastaan kaikki Ossin tavarat ja vienyt ne uudelle tallille. Hain Ossin sisälle ja putsasin sen kaviot ja jalat, jonka jälkeen laitoimme sille kuljetussuojat ja aloitimme lastaamaan sitä traileriin. Viimeksi Ossin lastauksessa meni noin 15 minuuttia, mutta nyt Herra käveli melkein suoraan traikkuun!




   Matka kesti vain 15 minuuttia, eikä Ossi oikeastaan kerennyt hikoilla tai stressata muutenkaan. Perillä veimme Pojan uuteen karsinaansa ja annoimme sen tutustua siihen sillä aikaa, kun järjestelimme tavarat paikoilleen. 
     Sitten oli vuorossa uusiin tarhakavereihin tutustuminen. Ossi tarhaa yhden hevosen kanssa, mutta vieressä on myös muita heppoja. Herra kävi ensiksi haistelemassa kaikki hevoset, jonka jälkeen se asettui tyytyväisenä syömään päiväheiniä. Yllätyimme kaikki siitä, kuinka rennosti ja rauhallisesti se otti vastaan uudet kaverit ja paikat!
   Annoimme Ossin olla jonkin aikaa tarhassa, jonka jälkeen haimme sen sisälle, laitoimme kuntoon ja menin sen kanssa tutustumaan kenttään. Kävin vaan kaikki askellajit aika pikaisesti läpi. Aluksi Ossi katseli kaikkialle, mikä oli tietysti ihan ymmärrettävää, mutta jonkin ajan päästä se alkoi vähän rentoutua. Käynti sujui loppujen lopuksi ihan ok, mutta ravista ei meinannut tulla mitään, mutta se meni ihan jännityksen ja uuden paikan piikkiin. Laukka taas oli ihan älyttömän hienoa ja Ossi oli tosi reipas koko ajan! Lopetin hyvään pätkään ja menimme kävelemään loppukäynnit hiekkatielle. Ossi oli koko päivän tosi rohkea ja hieno, eikä säpsyillyt tai säikähdellyt oikeastaan ollenkaan, mikä on siltä tosi hyvin varsinkin uudessa ympäristössä. Herra näytti selvästi nauttivan paikasta ja uskon, että tästä paikasta tulee sille todella ihana koti!



~ Nora

Ps. Sain otettua kuvia tänään oikeastaan vain kännykällä, mutta olen menossa huomenna tallille uudelleen, jolloin tulee liikutuksestakin kunnon kuvia ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti