tiistai 19. heinäkuuta 2016

Joskus se vaan ei onnistu

Löytyi tämmöinen unohtunut postaus, mutta pistetään silti. Uusi postaus tulee piakkoin!

Elikkäs perjantaina (24.6.) oli meillä ihan normi kenttätyöskentely päivä. Nooh se ei menny ihan niinku ois voinu mennä.
       Sillä Ossi ei ollut yhtään omaitsensä tai toisinsanoen ihan urpo.
       Eli siis mulla ei ollut mitään ideaa mitä tekisin joten aloin tekemään voltteja ja taivutteluja.. mutta siitä ei meinannu tulla edes käynnissä yhtään mitään. Sillä Ossi ei kuunnellut yhtään pohjetta tai istuntaa vaan punki läpi ja alta pois. Joten hetki keskityttiin ihan vain suoralla uralla menoa ja kulmiin etuosakäännys, jotta saisin herran kuulolla. Pari kierrosta kun mentiin ihan hyvin niin siiryin raviin.. noh sitä me lähettiin sitten työstämään koska se oli jotain niin järkkyä, saamat ongelmat kuin käynnissä mutta Ossi oli..ei hätänen mut ei meinannut millään jaksaa keskittyä.
       Aikansa kun olin ravissa vääntänyt voltteja, ympyröitä ja taivutteluja yms. Ja sain Ossin vähän enemmän kuulolle ja keskittymään niin annoin hetken kävellä. Jonka jälkeen otin laukat.
       Laukat sujui yllättävän hyvin, ottaen huomioon millainen Ossi oli ravissa ja käynnissä, vaikka hiukan oli siinäkin keskittymis ongelmaa.
       Kaikenkaikkiaan oltiin reilu tunti kentällä. Sain Ossin loppujen lopuksi ihan hyväksi joten jätin siihen siltä kerralta.



Kuvat ovat tällä kertaa tässä, koska olin yksin tallilla.
       Liikutuksen jälkeen Ossi pääsi pesulle, jalkojen kylmäykseen ja vähän maistelemaan vihreää.

Sitten lupasin niitä rippikuvia laitella myöhemmin, sanon jo nyt että kuvat ovat tosi epäselviä, mutta laitan selvemmän kuvan jos sellaisen saan.



Tuossa niistä oli pari. Tässä tämä postaus.

~Tiiu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti