keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Lauantain hyppyjä

Viime lauantaina menin tallille ajatuksena koulutreeni, kuten yleensä tässä lähiaikoina on ollut. Ossi antoi tosi hyvin kiinni ja letitin vaihteeksi sen harjan ja hännän Tiiua odotellessa. Tällä kertaa kamera jäi kotiin, joten kuvat on otettu kännykällä, mutta yllättävän hyviä niistä siitä huolimatta mielestäni tuli!
    Olin viime kerralla kokeillut kannuksia, joiden olemassa olon muistin alkuverryttelyssä Ossin puskiessa ulkopohjetta vasten ympyröillä, joten laitoin ne sitten tälläkin kerralla jalkaan. Ossi tuntui vieläkin vähän tahmealta, joten päätin aloittaa laukalla, joka yleensä verryttää ja aktivoittaa Ossia. Laukka tuntui yllättävän tasaiselta ja hyvältä, jonka vuoksi mieleeni tuli, että voitaisiin taas hypät pitkästä aikaa! Ei olla oikeasti hypätty varmaan talven jälkeen kertaakaan..! Puomeja on kyllä menty ja irtohypännytkin Ossi on, mutta jotenkin se oli ihan unohtunut. 
    Tiiu kasasi meille yhden esteen pitkän sivun keskelle, vähän uran sisäpuolelle, Aluksi tulin muutaman kerran sen puomeina molemmista suunnista. Aina ensimmäisellä kerralla tullessa uudesta suunnasta Ossi vähän epäröi, mutta kannustuksen myötä meni hienosti yli sekä käynnissä, että ravissa. Sitten nostettiin puomit ristikoksi, jonka tulimme ensin ravissa muutamaan kertaan molemmissa suunnissa. Ossi kielsi jälleen kerran ensimmäisellä kerralla uudessa suunnassa, mutta useamman toiston ja suunnan vaihdon jälkeen se alkoi luottamaan, ettei se este ehkä syökkään sitä :D Samalla täytyy kuitenkin pitää mielessä, että vaikka Ossia vähän jännittikin, oli se ihan super innoissaan ja kyllä huomaa kuinka se rakastaa hyppäämistä! Lopuksi Tiiu nosti ristikosta vielä pienen pystyn, jonka Ossi hyppäsi niiiin hienosti <3


 musta tää on niin hauska kuva, molemmat näyttää olevan ihan kauhuissaan XD
Tässä heti perään tällanen toinen söpö "epäonnistunut" kuva XD





~Nora

    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti