keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Keväisiä kuvia

Olin 1.5 eli vappuna Ossin luona. Tarkoituksena oli tehdä temmonvaihteluita ja siirtymisiä.
     "Jahtasimme" Ossia jonkun aikaa tarhassa, kun eihän se meinannut antaa kiinni. Veti ihan täyttä laukkaa edestakaisin ja lopulta Ossin tarhakaveri Kaapokin innostui juoksemaan.. No, onneksi saatiin Ossi lopulta kiinni, kun vietiin Kaapo ensiksi sisälle.
     Menin kentälle ja tällä kertaa verryttelin rennosti laukassa. Ossi meni tosi hienosti ja ravikin sujui laukkojen jälkeen heti paljon paremmin! Pitää varmaan useammin aloitella laukalla :D
    Muodostin keskelle kenttää neliön, jonka jokaisessa kulmassa tein pätkän etuosakäännöstä. Ossi meni taas tosi hienosti!
      Sen jälkeen kokeilin kolmikaarista kiemurauraa laukassa niin, että aina keskellä kenttää tulee raviin siirtyminen ja sitten nostetaan uusi oikea laukka. Ensimmäinen kerta oli aikamoista säätämistä, mutta pikkuhiljaa Ossi tajusi vähän tehtävän ideaa ja meni lopulta ihan hyvin! Täytyy tosiaan huomioida, ettei se ole vielä kovin tasapainoinen siirtymisissä ja tuo oli ensimmäinen kerta, kun tollaista tehtävää kokeilimme.
    Lopuksi tein vielä kaikissa askellajeissa askeleen pidennyksiä, mitä ei selvästikkään oltu tehty tarpeeksi. Ossi tajusi kuitenkin senkin aika nopeasti, vaikka esimerkiksi ravissa askeleenpidentämistä pitääkin treenata vielä paljon, että se oikeasti oppisi venyttämään askeltaan, niin että muoto säilyy.






Lopuksi käytiin vielä loppukäynneillä hiekkatiellä ja Tiiu räpsi meistä pari ihanan keväistä kuvaa! :D Ossi oli kyllä tosi hieno <3






~ Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti