sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Sataa sataa ropisee

Aina mulle käy näin.. Edellispäivänä ihana ilma, mut on kaikkea muuta hommaa et ei ehdi tallille ja sit totean "huomenna on uusi päivä ja yhtä hyvä sää" no katin marjat. Totta kai pitää seuraavana päivänä sataa vettä ja tietty aamusta iltaan. Eli tiistaina (26.4) liikutusvuorossa oli Pinni.
       Kävin ennen tallia kaupassa ostamassa säilytysrasian ihottumaloimelle ja muille tavaroille niin niitä ei tarvitse raahata tallilta pois ja sitten kun tarvii niin kirota kun ne on kotona. Mutta siis, hain Pinnin tallin käytävälle seisomaan sateesta ja kuivumaan siksi aikaa kun järkkäsin paikkoja ja tavaroita. Pinnin huono tapa on tullut takaisin ja hän kuopi etujalalla koko ajan huomiota ja namia.. päästään taas kitkemään sitä pois.
        Kun tavarat oli paikallaan niin harjailin Pinnin läpi. Karvaa lähti eniten niistä jotain missä se oli kuivaa, vaikka sitä siltikin irtosi joka paikasta.
       Kenttä oli ihanan kuranen ja märkä, mutta sinne piti silti mennä. Alkukäynnit mentiin ympyrällä tehden pieniä temmonvaihtoja. Ne sujui ihan jees, huomasi kyllä et Neiti on ollut välissä jossain muualla kun ei meinannut kuunnella mitä halusin.
       Alkulämpän jälkeen laitoin Pinnille kumpparit eli joustoshamponit, ja päästin Neidin irti. Pinni ei lähtenyt kiertämään koko kenttää vaan jäi minun ympärille pääty-ympyrälle kävelemään.
       Jonkun aikaa malttoi kuunnella mitä halusin Neidiltä, mutta sitten toisen kerran laukassa iski into ja neiti otti sellaset kiitolaukka spurtin pukkeineen. Ja sen jälkeen olikin korvat ihan hukassa.. Jouduin hetken antaa Neidin paanata itsekseen ennenkuin ne korvat löytyi ja malttoi jäädä uudestaan pääty-ympyrälle.
       Kävin kaikki askellajit läpi, Pinni meni ajoittain todella nätisti ja hienosti. Mutta ajoittain innostui tai pikemminkin protestoi ja lähti vetää koko kenttää ympäri eikä ollu puhettakaan siitä kuka huutelee perään.
        Loppukäynnit käytiin vetämässä heikkatiellä tallin omistajan talon ympäri. Sitten sisälle kuivumaan ja lämmittelemään.



Lopuksi kävin jalat ja kaviot läpi. Sitten Neiti pääsi tarhaan heinille♡



~Tiiu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti