lauantai 30. huhtikuuta 2016

Jee, maastoilua pitkästä aikaa

Elikäs sunnuntaina (24.4.) oli vuorossa maastoilua pitkästä pitkästä aikaa Jennin & Leevin kanssa.
       Ossi antoi hyvin kiinni, vaikka olikin "uusi"tarha ja uusi tarhakaveri. Sitten vaan heposet kuntoon ja eikun menoksi. Totta kai kun lähdettiin alkoi tihuttamaan vettä.. Mutta sehän ei meitä haittaa, ei myö olla sokerista tehtyjä.
       Maastossa tehtiin sama lenkki mistä on muodostunu meidän vakio Jennin kanssa, jossa on myös vakio kuvauspaikka. Tosin jos menen yksin niin sit vietän maastossa enemmän aikaa.
   


       Koska Jenni on varovainen Leevin kanssa maastossa oli meidän aslkellaji pääasiassa käyntiä. Ossin kanssa pystyttiin ottamaan pieniä ravipätkiä silloin tällöin kun jäätiin Jennistä & Leevistä jälkeen. Yhden kerran päästiin vetämään laukkamäkipätkä, jonka jälkeen Ossi oli ihan kypsä käyntiin.. ja vähän väliä huokaili ja yritti välillä ravata tai laukata, varsinkin sellaisissa paikoissa jossa normaalisti kahdestaan Ossin kanssa menessä paanataan vaan menemään. Onneksi Ossi kuuntelee aina vaikka tekisikin mieli vaan mennä♡
       Loppu matkasta sade alkoi kovenemaan, mutta onneksi oltiin siinä vaiheessa jo melkein takasin tallilla. Ossi sai takasiin linimenttiä (kokeillaan tämmöistä vaihtoehtoa saven sijaan) ja pintelit. Sekä iltaheiniä syömään, sateen suojaan.

Hienosti meni maasto! Ottaen huomioon,että viimeksi käytiin joskus ennen lumia maastossa, Ossi♡♡

~Tiiu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti