lauantai 30. huhtikuuta 2016

Jälleennäkeminen

Menin poikkeuksellisesti viime keskiviikkona tallille, tällä kertaa rakasta Pinniä moikkaamaan! Olin nähnyt neidin viimeksi noin puoli vuotta sitten, kun hänet haettiin ylläpitoon. Oli aivan ihana nähdä pitkästä aikaa, ei kyllä kumpikaan ollut unohtanut toista tänä aikana!

Pinni antoi hienosti kiinni, mutta laitettaessa näytti, ettei pieniä huonoja tapojakaan oltu unohdettu: neiti itseasiassa näyttää oppineen kerjäämään paremmin… Sitten vaan suitset päähän ja kentälle! Tarkoituksena oli vaan käydä kaikki perusjutut läpi, sillä olin tosiaan ensimmäinen, kuka Pinnillä ratsasti kotiinpaluun jälkeen. Piti siis vähän testailla, mihin suuntaan asiat olivat menneet tällä välin.

Ensimmäisenä erona aikaisempaan huomasin heti – minkä jo kuvistakin näki – Pinnin mahan. Se on nimittäin kasvanut aika hyväksi vararavinnonturvaajaksi. Samalla tietenkin myös kunto huononee, minkä huomasin jo ravien jälkeen. Pinni tuntui muuten tosi hyvältä, paitsi laukka oli aika kiireistä. Oli kuitenkin parempi, että Pinni laukkasi reippaasti eteenpäin ilman kauheata pukkirodeota kuin toisten päin. Pari pukkia tuli molempiin suuntiin – yhdestä taisin tulla alaskin :D

Pinni taipui hyvin ja kun olin käynyt kaikki askellajit läpi, kokeilin vielä perus pohkeenväistöjä molempiin suuntiin käynnissä. Niissäkin Pinni oli yllättävän hieno ja olin kyllä tosi ylpeä neidistä! Varsinkin ravi oli tosi hienoa ja rentoa, vaikka painoikin kädelle vähän enemmän kuin ennen.








Lopuksi annoimme Pinnin vielä vähän irroitella ja purkaa energiaansa kentällä.



Hali <3









<3

~ Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti