maanantai 18. huhtikuuta 2016

Pinni is back at home♡♡♡♡♡♡

Elikäs siis eilen oli matka ja aika lähteä hakemaan meidän ihana tuittupää pikkumyy kotiin ylläpito paikasta eli Pinni.
       Matka Tikkakoskelle oli "tuskainen" ja jännitynyt. Ei tiedetty mitä oli vastassa ja matka tuntui tooosi pitkälle. Vaikka yhteen suuntaan siis meni pysähdyksineen noin 3h.
       Perille kun päästiin etsittiin joku joka tietää paikat eli tässä tapauksessa se oli mukava mies joka omisti tontin ja rakennukset. Hänen kanssaan käytiin sitten Pinni etsimässä tallista ja löydettiin Kullannuppu vikasta karsinasta syömästä heinää. Iloisesti meidät nähtyään tuli pieni kevyt hirnahdus ja tuli ovelle moikkaamaan. Siinä vaihdettiin rapsutukset ja sitten alettiin kerräämään tavaroita.



"Hieman" pyöreässä kunnossa on Neidin massu!!?

       Pinni valmiiksi ja traikkuun. Äiti talutti Pinnin sinne ja Neiti käveli suoraan varmoin ja reippain pitkin askelin traikkuun sisälle. Viriteltiin heinäpussi ja lähdettiin ajamaan takaisin kotiin.


       Matka sujui Pinnin osalta oikein mallikkaasti. Ja matka sujui, niinkuin aina kun mennään jostain takaisin kotiin, paljon nopeammin kuin mennessä.
       Kotona oltiin vasta melkein puol kahentoista aikaan. Purettiin poni ja auto. Pinni pääsi yöksi karsinaan ja aamulla pääsee sitten tarhaan uusia ja muutaman tutun kaverin luokse ja moikkaamaan. Tyytyväisen oloinen oli Rakas Pampula♡♡

~ Tiiu

2 kommenttia: