maanantai 18. huhtikuuta 2016

Koulukiemuroita

Mulla oli tässä välissä aika pitkä tauko, etten yksinkertaisesti vain ehtinyt Ossia moikkaamaan. . Lukio kun vie niin paljon aikaa etenkin koeviikoilla.. Nyt on kuitenkin taas yhdestä selvitty ja tästä edespäin postauksiakin tulee useammin! Kesälomaankin on enää alle kaksi kuukautta, mikä ainakin tuo mulle motivaatiota vähän kaikkeen.

Tosiaan olin lauantaina eli toissapäivänä tallilla ja suunnitelmissa oli ravin ja laukan työstämistä. Ossi ei meinannut aluksi antaa kiinni, kun muisti taas kuinka hauskaa on juosta karkuun ihmisiä, jotka eivät millään pysy perässä :D Onneksi Herra ei kuitenkaan jaksanut kauaa pelleillä ja antoi lopulta kiinni.. Karsinassa oli ihana huomata, kun Ossi oli jo kaulalta ja lavoilta kesäkarvassa! 

Menin kentällä aluksi molempiin suuntiin käyntiä ja ravia, sekä tein muutamia pysähdyksiä ja peruutuksia. Ossi oli mukavan tuntuinen, vaikka tietysti aluksi vähän jäykkä, muttei kuitenkaan kiitänyt tai ollut mitenkään ylihidas. Alkuverkan jälkeen Ossi rentoutui ja kantoi itseään tosi hienosti sekä käynnissä, ravissa, että laukassa!!

Aloin tehdä laukannostoja pituushalkaisijalta, koska tein tätä tehtävää viimeksi joskus loppukesästä, jolloin Ossin oli aika vaikea nostaa se laukka mitä pyysin. Tälläkin kertaa se nosti aika useasti juurikin päinvastaisen laukan, mutta lopulta sain nostettua kuitenkin oikeat laukat molempiin suuntiin, Lopuksi tein vielä keskihalkaisijalla ravissa askeleenpidennyksiä. Herralla kesti hetki hiffata mistä oikeen oli kyse, mutta parin kerran jälkeen sieltä tuli tosi hienoja, pitkiä raviaskelia!

Kaikenkaikkiaan Ossi oli tosi hyvä, se taipui hyvin, eikä jarrut kadonneet laukoissa. Herran kunto on kasvanut myös valtavasti, sillä se ei ollut edes hikinen (muuten kuin vähän satulan alta) tällaisenkaan treenin jälkeen!













~ Nora

2 kommenttia:

  1. Todella kivan näköinen tämä hevonen! Tykkään erityisesti sen väristä :) Ihania kuvia ylipäätään!

    welifedream.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Sunkin blogi näytti kyllä tosi kivalta ja hienoja kuvia sielläkin :)

      Poista