lauantai 28. toukokuuta 2016

Kiirettä piisaa

Heissan kaikki!

On tää blogin kirjotus taas ikävä kyllä jäänyt vähäiselle kun viikot ja päivät ovat menneet niin himputin nopeasti. Onneksi on enää vika viikko työssäharjoittelua ja sitten alkaa kesäloma, silloin yritän kirjottaa useammin.
       Mutta siis asiaan. Kerron lyhyet versiot lähi aikojen liikutuksista, mitä on Ossin ja Pinnin kanssa tehty.

Aloitetaan Ossista. Itse olen viimeisen kahden viikon aikana käynyt vain kolme kertaa.
       Viime keskiviikkona ajattelin pitkästä aikaa irtojuoksuttaa Ossin. Jotta se ei olisi Ossille vain juoksemista oman mielen mukaan niin laitoin Ossille juoksutusavun.
       Käytiin alkukäynnit lähimaastossa kävelemässä. Sitten vaan kentälle. Ossi osaa jäädä toiseen päätyyn isolle pääty-ympyrälle jossa alkuhakemisen jälkeen alkaa hyvin kuuntelemaan ohjeita ja käskyjä.
     





Mentiin joku 20min kentällä. Ossi meni ajoittain todella hienosti!♡ Loppukäynnit käytiin taas lähi maastossa ja Herra pääs syömään myös vihreää.


Tossa jokunen aika sitten kävin Ossin kanssa maastossa ihan kahdestaan nauttimassa Suomen keväästä ja luonnosta♡♡
       Matkalla on yhdelle hiekkapätkälle tehty maastoesteitä ja mehän sitten Ossin kanssa, tai siis minä päätin, että mehän hypitään parit pomput ennen kuin jatketaan matkaa. Aluksi piti mennä käynnissä kurkkaamaan ettei estä syö pikku-Ossia. Ja sitten mentiin ravissa pikkuesteen yli. Eka hyppy oli hiukan niin ja noin, mutta toka hyppy oli jo huomattavasti parempi.
       Mentiin varmaan joku puolitoista tuntia. Oletin et Herralla ois ollu virtaa ja intoa, mutta ehti kuluttaa sen ennen maastoa, tarhassa kun juoksi karkuun..



Maastossa Ossi meni tosi hienosti ja oli kuulolla koko ajan♡


Ja viimeisenä Ossin liikutuksista on tämän viikon torstain liikutus.
       Ossi antoi tosi hyvin kiinni. Ajatus itsellä oli että menen vain askellajit läpi ja siinä se. Nooh sitten mulla syttyi lamppu kun satulaa hakiessa näin gramaaniohjat roikkumassa koukussa, että kokeillaanpa niitä. Kamat niskaan ja menoks.
       Alku hakemisen jälkeen Ossi meni tosi hyvin. Välillä vähän haki muotoa/laski pään liian alas, mutta loppua kohden sekin saatiin pysymään paremmin ylhäällä.
       Tein harjotusta: toiseen päähän lyhyellä sivulla iso pääty-ympyrä, pitkillä sivuilla taivuttelua ja toisella lyhyellä vain haettiin hyvää tempoa ja muotoa. Ravissa ja laukassa jätettiin taivuttelut pois, mutta muuten sama harjoitus jatkui.
       Ossi meni kaiken kaikkiaan todella hienosti, ottaen huomioon että molemmat mentiin ekaa kertaa gramaaneilla!♡ Ossista myös huomasi, että hän joutui tekemään oikeasti töitä.


Vaikka taivaalta hiukan tihutti koko ratsastuksen ajan vettä niin kyllä se kannatti. Olin tyytyväinen itseeni, mutta Ossiin eniten.
       Lopuksi mentiin vähän maistelemaan taas vihreää.


Jottei tästä postauksesta tulisi niin hirveän pitkä, niin kerron Pinnin kuulumiset eri postauksessa, joka on seuraava postaus :)

~Tiiu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti