perjantai 10. kesäkuuta 2016

Pinnin liikutukset

Minulla alkoi kesäloma viime lauantaina, joten suuntasin heti ylioppilasjuhlien täyteisen viikonlopun jälkeen tallille. Kerron tässä postauksessa Pinnin tämän viikon liikutuksen lisäksi myös edellisestä, josta en kerennyt tämän kevään viimeisen koeviikon vuoksi tehdä postausta sen ollessa ajankohtainen. 

Hypätään siis ensiksi muutama viikko taaksepäin, toukokuun ensimmäisiin päiviin. Menin illalla koulun jälkeen Tiiun kanssa tallille, tarkoituksena oli läpiratsastus ja yhden tehtävän kokeileminen. Tehtävässä pujoteltiin ensiksi tötsät, jonka jälkeen tehtiin kulmaan pieni voltti, seuraavaan kulmaan isompi, jonka jälkeen väistettiin uralle. Mentiin tehtävää sekä käynnissä, että ravissa.

Pinni oli jälleen kerran hyvä, tosin jonkin verran piti muistuttaa eteenpäinpyrkimyksestä ja laukassa tuli myös pari pukkia. Yhdessä en selvästikään keskittynyt tarpeeksi, sillä löysin itseni hiekalta Pinnin tuijottaessa vieressä, että mitä ihmettä sehän tippui :o Lopussa käytiin vielä päästelemässä radalla, Pinni oli ihan superinnoissaan ja meni ihan älyttömän hienosti!!












Eilisen liikutus

Tällä kertaa tarkoituksena oli ihan vaan läpiratsastus, kaikki askellajit ja vähän väistöjä. Pinni oli ihan super!! Pari kertaa laukassa heitti perää, mutta enpäs tippunut :D Neiti oli tosi rento, mutta samalla reipas ja pysyi pohkeen edellä koko ajan. Laukassakaan ei edes yrittänyt lähteä viemään! 



 








~ Nora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti