keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Pikku hiljaa hyvä - taas - tulee

Elikäs Pinnin kuulumisia kertoilen lyhyesti parin viikon ajalta. (Ajalta ennen Noran uusinta Pinni päivitystään)
       Tullessaan takasin ylläpitokodista oli neiti hyvin läski ja kunto oli hiukkasen romahtanut alaspäin.. ja laukat oli jotain niin kauheeta kiitoa että huhuhuhh. Sekä oikeaan kierrokseen Pinni nostaa lähes joka kerta väärän laukan, sitä ollaan yritetty kitkeä pois..
       Nyt jo tän kuukauden aikana ollaan saatu kuntoa huomattavasti kasvamaan ylöspäin. Ja maha alkaa pikku hiljaa häviämään pois.
       Pinnillä käy vähintään kerran viikossa vuokraaja ja kerran viikossa pidän "tuntia" Sirkulle Pinnillä. Vuokraaja(t) on tavallaan jo vanhoja tuttuja. Ja Sirkkukin alkaa olemaan jo niin tuttu Pinnille, että Neiti ei edes laukoissa enää pukittele♡
      Pinnin ja Sirkun touhuja ja menoja voi seurata Sirkun omasta blogista.
(http://ponitytoksitaipunut.blogspot.fi/?m=1)

Itse kävin muun muassa viime viikon keskiviikkona liikuttamassa neidin maastakäsin. Tein ensin maastakäsin taivutteluja ja etuosakäännöksiä. Ne sujui ihan jees. Pienen hakemisen ja kinastelun jälkeen ne alkoi sujumaan oikein mallikkaasti.
       Tuo tai nuo oli alkuverkkana ja sen jälkeen pistin neidin liinan päähän, jossa vaadin temmonvaihtelua sekä käynnissä, että ravissa. Ne sujui alkuspurttien jälkeen ihan hienosti!♡
       Laukat nousi toiseen suuntaan kuin sormia napsauttamalla, mutta toiseen suuntaan pääti neiti sitten vähän kokeilla kun en ottanut juoksutusraippaa mukaan. Nekin saatiin sieltä nousemaan käskystä ja samantien hetken kinastelun jälkeen.


Tarhaan päästyä piti toki piahtaroida :D



Viime viikon perjantaina kaverini pikkusisko, Iida, oli Pinniä liikuttamassa.
       He tekivät pääasiassa käynnissä harjoituksia: pysähdyksiä, etuosakäännöksiä ja ihan vain harjoitusta kävellä uran vieressä eikä uralla. Päivän teemana oli harjoitella että Pinni kuuntelee Iidan pohkeita eikä puske läpi, mitä neiti varsin usein teki.
       Etuosakäännöksissä oli pientä hapuilua, mutta ne saatiin sujumaan loppujen lopuksi oikein hyvin.
       Molempiin suuntiin harjoiteltiin lyhyetsivut ravia. Siinä harjoituksen pääteema oli Iidan oppia pysymään ja istumaan harjoitusravissa. Alkuun oli Pinnin ja Iidan kinastelu sitä että menäänkö me sitä ravia vai käyntiä, mutta se harjoitus sujui loppujen lopuksi todella hienosti! Siitä on hyvä jatkaa.

Tällä viikolla Pinnin vuokraaja (t) Maya ja Emma kävi torstaina. Ja Sirkun kanssa käytiin eilen, siitä löytyy tarkemmin tietoa Sirkun omasta blogista.
      Tarkoitus oli liikutuksen jälkeen klipata Poni, mutta kahden tunnin tappelun jälkeen loppu tulos oli että Ponille jäi vielä talvikarva, koska klipperi ei suostunut jostain kumman syystä leikkaamaan karvaa mistään kohdin.. Sunnuntaina uusi yritys, jos vaikka sitten onnistuisi ja Neiti pääsisi ihottumaloimeen ja laitumelle.



~Tiiu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti