perjantai 11. syyskuuta 2015

Maastoilua

Tiistaina käytiin pitkästä aikaa ja ekaa kertaa uudella tallilla tutkimassa maastoja.
Lähdin hakemaan Ossia ja Pinniä laitumelta, Pinnin toisen vuokraajan kanssa. Pinni tuli portille vastaan hirnuen, niinkuin lähes joka kerta. Kun taas Ossi...hetken kun sai Herra juosta karkuun ni sitten antoi tosi hyvin kiinni.
       Sen jälkeen laitettiin kaksikko valmiiksi. Koska Ossilla ei ole vielä satulaa niin lähdin hänen kanssaan maastoon taluttaen liinassa.
       Ensimmäinen "haaste" Ossin kanssa oli neljän alikulun ali meno.. Kaksi niistä oli moottoritien silta ja yksi oli junaradan silta, Ossi suoriutui niistä kaikista mennen tullen todella hienosti! Ei oikein tiedetty mihin suuntaan kannattaa lähteä, joten lähdettiin vaan kävelemään ensimmäistä hiekkatietä, joka lopulta päätyi umpikujaa. Ei auttanut kuin kääntyä takaisin ja matkalla huomattiin, että muutamasta kohdasta lähti metsään polku, ja lähdettiin yhtä niistä tutkimaan. Polun pohja oli alkuun tosi hyvä, kunnes se oli joistain paikoin alkanut jo kasvamaan umpeen.. Joten päästiin samoilemaan umpimetsään, jotta löydettäisiin takasin hiekkatielle. Lopulta sinne päästiinkin, ja ei voinut erehtyä missä oltiin käyty :D
       Lopuksi päätettiin, että käydään testaamassa yksi, luultavasti yksi isoimmista, haaste lähinnä mitä Ossi siitä sanoo. Eli kohteena oli se sama silta mikä me käytiin Nora&Pinni kanssa yksi kerta testaamassa. Ossin osalta mulla ei ollut kovin lupaavia ajatuksia kun se kopisi, kaipuu ja joki näkyi.. Mutta taas kerran Ossi yllätti minut ihan täysin!!❤ Pinni meni edeltä ja Ossin mukaan liian nopeasti niin Herra teki stopin ja oli sitä mieltä et ei ole sitä yli menossa.. Mutta kun sanoin Pinnin vuokraajalle, että tulee takasin, ja sitten heti Pinnin perään Ossi lähti kävelemään! Pari pysähdystä ja jännitti Herra todella paljon, sen näki hänestä. Mutta todella todella hienosti Ossi sen puisen pelottavan sillan ylitti!!❤ Molemmilla kerroilla.


Ossin mielestä Nenna ja Pinni oli tosi jänniä kun ne tuli laukalla vastaan.

Nenna ja Pinni

"Apua, tää on kauheen pelottava..", Ossi
c Nenna

..."No okei kyl mä voin kävellä tän yli,", Ossi
c Nenna

c Nenna

Hieno ilma oli maastoiluun. Pinni että Ossi olivat molemmat todella hienosti ja innoissaan! :) Ossin kanssa otettiin muutaman kerran pari ravi pätkääkin. Mukavaa oli kaikilla!! :D

- Tiiu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti